Панирани праскови с оризова плънка
Необходими продукти
  • • 50 г ориз
  • • 200 мл прясно мляко
  • • 1 с.л. захар
  • • 1 бр. жълтък и 1 бр. яйце
  • • 4 бр. по-големи праскови
  • • пудра захар
  • • галета
  • • мазнина за пържене
Начин на приготвяне
Сваряваме ориза с млякото и след като изстине, го разбъркваме с жълтъка и захарта. Обелваме прасковите, разрязваме ги на половина и махаме костилките им. На тяхно място слагаме ориза и слепваме двете половинки праскови, като ги закрепваме с клечка за зъби и ги овалваме в разбитото яйце и галета. Пържим така приготвените праскови в голямо количество сгорещена мазнина. Още горещи ги поръсваме със пудра захар.
Рецептата е добавена от suzi на 15 Юли 2009 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.